látogató
számláló
Kamagra Jelly 100mg | Kamagra Zselé

Kamagra Jelly 100mg

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciaerősítő termékcsalád egyik legjobb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval többen használják erekciós gond nélküli férfiak is, mivel bárkinekajánlott, aki nem szed nitrát tartalmú gyógyszert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és végtelen gyorsasággal ér el eredményt. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegközkedveltebb potencianövelő készítménye.

Kamagra Jelly 100mg

Kamagra Jelly előnyei:

– nagyon gyors felszívódás és eredmény

– Merevedési zavarban érintett és nem szenvedő férfiaknak is egyaránt ajánlott

– Hosszú távú napi használat után lévő abbahagyáskor sem jön létre erekciós probléma

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Naponta új íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és legdesignosabb

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben szerezhető be, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly ára 1 500 forint körül van zacskónként, ettől mérsékeltebb áron megvehető készítmény gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. Az ennél lényegesen olcsóbbgyógyszerek nagy valószínűség szerint olcsó másolatok gyenge minőséggel, amelyek ártalmasak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye alapján a zacskónkénti előállítási ára 850-950ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobb tételek esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhető. Az ennél olcsóbban kecsegtető termékek minden bizonyossággal hamisak, és ártalmasak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakonként csomagolva beszerezhető potenciafokozó gyógyszer. Mivelzselésített, jobban szívódik fel a szervezetben, ezért rekord idő alatt tudja kifejteni hatását. külső megjelenése egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasakKamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potencianövelő gyógyszert ötletesen alkották meg, amely már sokkal több embernek kellett és rohamosan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg hallatlanul népszerűvé vált nem csak potencianövelő hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely természetesen csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly piacra kerülése óta nagy előrehaladást mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés időpontja szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ ízesítéssel jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly értékesítője az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely felfedezte a potencianövelő szerek zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek keresték a számukra megfelelő potencianövelő szert mind minőségben, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán együttléthez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legdesignosabb és a világon a legnépszerűbb potenciafokozó gyógyszer. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évben előrukkol valami újítással, amelyet a felhasználók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért női felhasználásra elvileg nem lehetséges. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt mutatják, hogy a hölgyek is egyszer-egyszer élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiaknál; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a hölgyeknek sok lehet ez a dózis. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem szedi a készítményt nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

 

Kamagra Jelly 100mg rendelés

Kamagra Jelly 100mg rendelés

Kamagra Jelly 100mg –ot weben lehet igényelni, ahol az internetes gyógyszertárak online áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem csoda a legtöbb ember szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Érdeklődik, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, előfordul más termék iránt is érdeklődik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetről lehet beszerezni a legtöbb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire tetszik a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly gyógyszerrel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet kapni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezérta termék beszerzése előtt ajánlatos tájékozódni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Nedvességtől és az erős fénytől óvni kell és ha van rá mód, az eredeti csomagolásban ajánlott tárolni. A higiénikus szempontok figyelembevételével tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tartani maximum 30 C-on. A dobozon feltüntetett lejárati időt be kell tartani, a a lejárati idő eltelte után ne használja fel a terméket.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó készítményét, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

Kamagra Jelly árakról a Kamagra rendelés oldalunkon hasznos infókra bukkanhat! Kamagra Jelly 100mg eladó áron alul!